Міський голова інформує

Автор: Йосиф Шнапс
13.09.2023;
989;
Содержание:

Шановні водії таксі!

До виконкому міської ради надходять скарги від мешканців міста щодо порушення правил дорожнього руху з боку водіїв при розміщенні автомобілів на стоянках та місцях паркування, що призводить до виникнення аварійних ситуацій.

Особливе занепокоєння викликає виникнення таких ситуацій на вулиці Махарадзе (район колгоспного ринку), пр.Миру-вул.Гоголя, Леніна-Воровського (район магазину № 10 «Лакомка»), пр. Миру (район ЦРЛ), де таксі паркуються у місцях, не передбачених паспортами стоянок таксомоторів, погоджених з ВДАІ.

Враховуючи викладене, просимо водіїв таксі дотримуватися ПДР та здійснювати паркування автомобілів у спеціально відведених для цього місцях.

Міським головою видано розпорядження від 19.01.2011 року №14 «Про створення комісії щодо перевірки правомірності і доцільності встановлення певних дорожніх знаків та законності розміщення автомобілів таксі на стоянках і в місцях паркування міста» та поінформовано органи ДАІ.

Особи, які порушують вищезазначені вимоги, будуть притягнуті до відповідальності згідно з законом.

Шановні суб’єкти підприємницької діяльності!

Розпорядженням міського голови від 16 грудня 2010 року №271 утворено комісію з перевірки правомірності використання земельних ділянок на території міста, своєчасності та повноти сплати коштів за використання землі.

Суб’єктам господарювання, що здійснюють підприємницьку діяльність на території Генічеської міської ради та які отримали рішення сесій на розробку технічної документації, проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність шляхом викупу, оренду, необхідно терміново надати до відділу з питань землевпорядкування міської ради інформацію та документи щодо стану оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки та здійснення оплати за фактичне їх використання.

У разі ненадання вищезазначеної інформації дані рішення будуть скасовані на черговій сесії міськради з подальшим виділенням вільних від забудови земельних ділянок іншим суб’єктам за конкурсом.

Суб’єкти господарювання, які використовують земельні ділянки під існуючим нерухомим майном, але не мають на це відповідних рішень ради, рекомендуємо терміново звернутися до відділу з питань землевпорядкування для отримання рішень сесій на розробку технічної документації, проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність шляхом викупу або оренду, з укладанням угоди про оплату за фактичне користування землею.

У разі невиконання вказаної вимоги міська рада інформуватиме правоохоронні і контролюючі органи з метою притягнення винних осіб до відповідальності за самовільне зайняття земельних ділянок, а також подаватиме позови до суду про примусове стягнення плати за землю з відшкодуванням завданих збитків.

Міський голова О.В. Пінаєв

Приазовская Правда №4 27 января 2011

Комментарии

ТОП

Как правильно загорать
Как правильно загорать
Откуда берутся волны на море
Откуда берутся волны на море
Курорты, где мало русских
Курорты, где мало русских
Медузы на Арабатской стрелке: текущая ситуация
Медузы на Арабатской стрелке: текущая ситуация
📝 Похожие записи
Как понять, что у детей глисты
Просмотров: 278
Все, что нужно знать о раздвижных пластиковых дверях
Просмотров: 261
Инновации в онлайн-гемблинге: Криптовалюта и блокчейн в развитии казино-индустрии
Просмотров: 410
Жизнь вредна – от нее умирают
Просмотров: 895
Какой цвет волос подходит к карим глазам
Просмотров: 1303
⛱️ Курорты
➡️ Ясиня
➡️ Вижница
➡️ Микуличин
➡️ Поляна
➡️ Мигово
➡️ Лазещина
Все курорты
🏃 Спорт
👦 Имена
🐶 Сколько лет живут собаки
🐈 Сколько лет живут коты
🔍 Популярные запросы: